Revír a kemp Brodský (Autokemp)

Rodinný kemp ležící na břehu rybníka s vlastní travnatou pláží. K ubytování jsou pro vás připraveny chatky, bungalovy, karavany a zařízené stany. Samozřejmě se můžete ubytovat ve vlastním stanu či karavanu. Chatky a velké bungalovy jsou po rekonstrukci vnitřního vybavení, všechny jsou pětilůžkové. Ve všech chatkách i bungalovech jsou lednice, rychlovarné konvice a povlečení. V případě potřeby je možné i vytápění. Před chatkami jsou zřízena ohniště s posezením.

K dispozici je dostatečné množství dámských i pánských toalet včetně dětské. Umyvárny, sprchy i toalety jsou komplet vykachlíčkovány. Teplá voda je k dispozici, ve sprchách na mincovníky. V kempu je krásné dětské hřiště s houpačkami, lanovými prolézačkami a pískovišti. K dispozici je hřiště na nohejbal či volejbal a půjčovna sportovních potřeb, kde si můžete půjčit pramice, kánoe, kajak, surf, plachetnici, šlapadlo a koloběžky.

Stravování je zajišťováno v originální Vodnické restauraci nebo z vlastních zdrojů. K dispozici je společná kuchyňka s plynovými vařiči a dřezy s teplou vodou na mytí nádobí. Přímo v areálu je prodejna základních potravin, drogerie a denního tisku. V autocampu je rychlé občerstvení a zahradní restaurace.